Salaris- en personeelsadvies

Altijd het beste advies waar u echt mee verder kunt

Welke pensioenafspraken maakt u met uw werknemers? Hoe stelt u een goed arbeidscontract op? Geldt er een cao voor uw sector en waartoe verplicht die u? Ebbers Salarisadvies helpt u met het beantwoorden van deze en vele andere vraagstukken. We ondersteunen u met salaris- en personeelsadvies op maat. Dankzij onze specialisatie in met name het midden- en kleinbedrijf en accountantskantoren weten we uit ervaring precies wat u nodig heeft. Bovendien leren we u graag persoonlijk kennen, zodat we de oplossingen nog beter op uw bedrijf kunnen afstemmen. De beste oplossing bespaart u tijd, kosten en een hoop zorgen. Zo kunt u zich richten op andere belangrijke zaken.

Salaris- en personeelsadvies bij Ebbers Salarisadvies: de voordelen

Salaris- en personeelsadvies: de mogelijkheden

We ondersteunen u daar waar u dat nodig heeft. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld advies over:

Beste aanbod

Wij zijn geen assurantie-tussenpersoon. Helpen we u met vraagstukken omtrent verzekeringen, dan vragen we altijd meerdere offertes aan. Op deze manier krijgt u de meest optimale verzekering voor uw bedrijf.

Duidelijk: ook voor uw medewerkers

Medewerkers worden vaak weinig op de hoogte gehouden als het gaat om belastingplannen en –wetten, de pensioenvoorziening of zaken die u als werkgever naast het salaris heeft geregeld. Tijdens een personeelsbijeenkomst informeren wij – namens u – uw medewerkers over relevante onderwerpen. Zo weten zij waar ze aan toe zijn. Dat geeft rust. Bovendien scheelt het u tijd in het beantwoorden van mogelijke vragen.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met uw salaris- en personeelsvraagstukken?

Onze adviseurs staan voor u klaar. We maken graag kennis met u in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Scroll naar boven