Interim salarisadministratie

Altijd een passende oplossing

Is uw HR-medewerker of salarisadministrateur ziek of gaat hij of zij met langdurig verlof? Kunt u door de krapte op de arbeidsmarkt moeilijk op korte termijn een (tijdelijke) vervanger of een nieuwe salarisadministrateur vinden? Het voeren van de salarisadministratie loopt altijd door, zowel voor mkb’ers als voor accountants. U kunt als mkb’er niet ineens een maand niets uitbetalen aan uw medewerkers of een maand geen administratie bijhouden. Uw accountantskantoor kan niet zomaar tijdelijk stoppen met het aanbieden van salarisadministratie aan uw klanten. Speciaal voor die gevallen voert Ebbers Salarisadvies daarom ook interim salarisadministratie voor u.

Interim salarisadministratie bij Ebbers Salarisadvies: de voordelen

Interim salarisadministratie: de mogelijkheden

Natuurlijk regelen we ook op interimbasis alle aspecten van salarisadministraties; van loonstroken tot jaarafsluitingen en aangifte bij de belastingdienst. We gaan echter verder dan dat:

Interim salarisadministratie voeren we uit bij u op kantoor. Dat is prettig: u ziet wat we doen en u kunt direct vragen stellen. Zo houden we de lijnen kort en leren we elkaar persoonlijk kennen. Daarmee kunnen wij u nog beter helpen. Bovendien weten ook uw medewerkers op deze manier direct bij wie ze moeten zijn met al hun vragen. Dat zorgt ervoor dat we vraagstukken sneller en effectiever kunnen oplossen.

Vragen over personeel of salarissen?

Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en helpen u graag bij al uw vragen over personeel en salarissen.

Unit4 software: uw salarisadministratie zorgvuldig uitgevoerd

We regelen uw salarisadministratie met uw eigen software of met onze software ‘Unit4 personeel en salaris’. Dit salarispakket biedt vele mogelijkheden, zoals dat alle uitvoer in pdf-formaat beschikbaar is en per e-mail verzonden kan worden. U kunt bijvoorbeeld ook zelf de mutaties aanleveren via een webtoepassing. We hebben ruime ervaring met dit pakket. Uiteraard overleggen we samen met u wat de gewenste en meest geschikte werkwijze is.

Tarieven

Als we bij u op interimbasis de salarisadministraties verzorgen, spreken we van tevoren met u een uurtarief voor de werkzaamheden en een reiskostenvergoeding af. Dat is prettig, want zo heeft u vooraf duidelijkheid.

We komen u graag op interimbasis helpen!

Wilt u graag (tijdelijke) ondersteuning in uw salarisadministratie?
Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen.

Scroll naar boven