Salarisadministratie accountantskantoren

Een slimme, snelle oplossing

Wilt u het verzorgen van salarisadministraties opnemen in uw dienstverlening aan uw klanten of heeft u (tijdelijk) ondersteuning nodig op uw eigen, bestaande afdeling salarisadministratie? Op de krappe arbeidsmarkt is het vaak erg lastig om personeel te vinden. Als u daarom door uitval (tijdelijk) geen of te weinig personeel heeft om de salarisadministraties voor uw klanten te verzorgen, kiest u voor uitbesteding. Heeft u geen behoefte aan – of geen mogelijkheid voor – het in huis halen van specialistische kennis, maar wilt u de verzorging van salarisadministraties wel als extra service aan uw klanten aanbieden? Ook dan is uitbesteden een slimme keuze. Ebbers Salarisadvies ondersteunt een groot aantal accountants- en administratiekantoren en gaat voor volledige ontzorging.

Salarisadministratie accountantskantoren bij Ebbers Salarisadvies: de voordelen

Salarisadministratie accountantskantoren:
de mogelijkheden

Ebbers Salarisadvies is een specialistisch kantoor op het gebied van salarisadministratie, met jarenlange ervaring in het ondersteunen van accountants- en  administratiekantoren. Onze dienstverlening is gericht op volledige ontzorging van zowel u als uw klanten. U richt zich op de zaken waarin u specialist bent, wij nemen het voeren van de salarisadministratie uit handen en zorgen ervoor dat alles goed is geregeld. We denken bovendien graag mee met u en uw klanten. Wat zijn de beste oplossingen voor uw klant? En zijn dat nog steeds de beste oplossingen na bepaalde mutaties?

Interim
salarisadministratie

Ook als u kampt met een tijdelijk personeelstekort of als uw medewerkers vraagstukken hebben waar ze niet uitkomen, helpen we u graag. Lees meer over salarisadministratie op interimbasis.

Is uw interesse gewekt?

Benieuwd wat Ebbers Salarisadvies voor u kan betekenen?
Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Scroll naar boven