Over ons

Wie zijn wij?

Na jarenlang voor anderen te hebben gewerkt, besloot Sandra Ebbers in 2007 haar eigen salarisadviesbureau op te zetten. Een bureau waar u terecht kunt voor deskundig  en laagdrempelig personeels- en salarisadvies. Dat is Ebbers Salarisadvies. Al vanaf het begin had Ebbers een duidelijke visie: wij zijn geen loonstrokenfabriek. 

We regelen uw salarisadministratie uiteraard goed, zorgvuldig en altijd op tijd, maar we gaan veel verder dan dat. Veel belangrijker vinden we het namelijk om u te ontzorgen. We geven u passend advies en fungeren als sparringpartner voor al uw personeels- en salarisvraagstukken. Wat betekenen veranderingen in wet- en regelgeving voor u? Wat moet u regelen bij mutaties? We helpen u graag.
We bouwen bovendien graag een persoonlijke relatie met u op. Zo weet u precies waar u moet zijn met al uw vraagstukken. En zo passen we ons advies en onze dienstverlening op deze manier precies aan op wat uw bedrijf nodig heeft. Wij nemen de zorg rondom het voeren van uw salarisadministraties volledig uit handen, zodat u uw tijd effectief kunt besteden aan andere zaken.

Wat doen wij?

We hebben een uitgebreid dienstenpakket. We nemen u de taken rondom het voeren van salarisadministraties uit handen en zijn uw sparringpartner op het gebied van salaris- en personeelsadvies. Ook voor ondersteuning van de salarisadministratie bij u op locatie kunt u bij ons terecht. 

Onze medewerkers

Deze mensen maken uw salaris- en personeelsadministratie een stuk makkelijker:

Suzan
van der Zwaag

Medewerker salarisadministratie

Tamara
Löwenthal

Medewerker salarisadministratie

Salarisadministratie Doetinchem

Sinds de oprichting van Ebbers Salarisadvies zijn we flink gegroeid. We bedienen met ons p&o-advies en salarisadministratie Doetinchem en omstreken, vanuit ons fraaie nieuwe kantoor dat zich in Doetinchem bevindt. Zit u toch wat verder weg? Ook dan staan we natuurlijk voor u klaar.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven