Diensten

Kies voor volledige ontzorging

Ebbers Salarisadvies verzorgt meer dan alleen salarisadministraties. We heten niet voor niets zoals we heten: we specialiseren ons in het geven van advies aan mkb’ers en accountantskantoren op het gebied van salaris- en personeel. We regelen veel meer dan alleen de loonstroken of jaaropgaaf voor u of uw klanten: we houden de wet- en regelgeving nauwgezet in de gaten en passen uw salarisadministratie daarop aan.

Salarisadministratie mkb

Van loonstroken tot jaaropgaven, van het maken van arbeidsovereenkomsten tot ontslagadvies. We kijken verder dan alleen productie. We geven advies en helpen u als er wetsaanpassingen of bedrijfswijzigingen plaatsvinden. Salarisadministratie uitbesteden bij Ebbers Salarisadvies betekent volledige ontzorging.

Salarisadministratie accountantskantoren

Wilt u salarisadministraties voeren voor uw klanten? Maar heeft u er zelf (tijdelijk) niet de benodigde specialistische kennis voor in huis? Ebbers Salarisadvies helpt u graag. Wij hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van accountantskantoren met het voeren van salarisadministraties en nemen alles voor u uit handen. 

Interim salarisadministratie

Bent u op zoek naar iemand die tijdelijk uw salarisadministratie kan verzorgen? Ga dan voor het voeren van salarisadministratie op interimbasis. We komen bij u op kantoor en verzorgen uw salarisadministratie of ondersteunen uw medewerkers. Ook geven we graag advies en helpen we met vraagstukken die u hebt liggen op het gebied van p&o.

Salaris- en personeelsadvies

Hoe houdt u een functioneringsgesprek? Hoe biedt u uw werknemers het juiste salaris? Ebbers Salarisadvies helpt u met salaris- en personeelsadvies. Door u en uw bedrijf te leren kennen geven we advies op maat. Ook weet u daardoor precies waar u moet zijn met al uw p&o vraagstukken.

Salarisadministratie mkb

Salarisadministratie accountantskantoren

Interim salarisadministratie

Salaris- en personeelsadvies

Scroll naar boven