Salarisadministratie mkb

Altijd goed geregeld

Het voeren van salarisadministraties kost veel tijd en is ingewikkeld. De wet- en regelgeving verandert regelmatig en uw bedrijf net zo goed. Er komen mensen bij of er gaan mensen weg, werknemers gaan meer of minder werken en dat leidt tot mutaties in uw salarisadministratie. Voor veel mkb’ers zijn er allerlei andere werkzaamheden die aandacht vragen, maar goede salarisadministratie voeren is essentieel voor het voortbestaan van uw bedrijf. Het geeft inzicht in uw financiën en u wilt natuurlijk niet onnodig teveel betalen. Ook uw medewerkers willen graag duidelijkheid hebben. Bovendien heeft u verplichtingen aan de fiscus om uw salarisadministratie op orde te hebben. Uitbesteden is dan een zorgeloze, efficiënte oplossing.

Salarisadministratie mkb bij Ebbers Salarisadvies: de voordelen

Salarisadministratie zonder zorgen

Om alles goed te regelen en er geen omkijken meer naar te hebben als mkb’er, is het prettig om de salarisadministratie uit handen te geven aan een specialist. U wilt er dan natuurlijk op kunnen vertrouwen dat alles goed geregeld wordt en dat uw administratie altijd actueel is. Bij Ebbers Salarisadvies gaan we verder dan alleen het regelen van uw loonstroken. We denken met u mee. Ook zijn we altijd op de hoogte van de actuele ontwikkeling. Bovendien leren we uw bedrijf graag kennen om u zo goed mogelijk te helpen. We houden de lijntjes kort, zodat u snel en goed geholpen wordt. Zo krijgt u altijd een passende oplossing.

Salarisadministratie mkb: de mogelijkheden

Wij nemen het gehele proces rondom het voeren van salarisadministraties voor u uit handen. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Van loonstroken die altijd kloppen, ook na wetswijzigingen of salariswijzigingen, tot jaaroverzichten voor de belastingaangifte en van loonjournaalposten tot het opstellen van arbeidsovereenkomsten.

Tarieven

Bij Ebbers Salarisadvies werken we niet met tijdregistratie. We vinden het belangrijk om te investeren in onze klanten en altijd goed en snel bereikbaar te zijn. Daarom kost bijvoorbeeld niet elk telefoontje geld. De tarieven voor de verwerking van de salarisadministraties zijn opgebouwd uit een vast tarief per maand per bedrijf (afhankelijk van het aantal medewerkers) en daarnaast een tarief per salarisspecificatie. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met salarisadministratie?

We maken graag kennis met u in een persoonlijk gesprek.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Scroll naar boven